Thumbnails fra webinarer1313
Webinar

Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis m/ Sidsel Dyekjær

Overblik

Titel: Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis m/ Sidsel Dyekjær

Varighed: 71 min

Tilgængelig on-demand

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Emnet for dette webinar er substitution, dvs. erstatning af farlige stoffer med mindre farlige alternativer og arbejdet med substitutionsprocesserne. Her skal vi se nærmere på, hvilke lovgivninger, som er på området, hvilke farlige stoffer, som du skal være opmærksom på, og hvordan du kan gribe substitutionsprocesser an i praksis – og lykkes med dem på en god måde.

Vi får besøg af biolog Sidsel Dyekjær, som vil dele hendes viden om emnet. Sidsel er REACH-ekspert og har mere end 20 års erfaring i at arbejde med kemiregler og substitution, hvor hun bl.a. andet har arbejdet som seniorrådgiver i Miljøstyrelsens Kemi-enhed, som kemipolitisk rådgiver i ”Rådet for Grøn Omstilling”, og er nu selvstændig med virksomheden ”ChemAgenda”.

Webinaret henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsmiljøledere, arbejdsgivere, compliance-ansvarlige og andre, som vil vide mere om et sikkert kemisk arbejdsmiljø.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på spørgsmål.


Værter

Mia Bundgaard
Mia Bundgaard Rasmussen
Instructor, EcoOnline


Som Instructor er Mia underviser på vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.

 

Sidsel-Sept2018---Copy

Sidsel Dyekjær
EU Chemicals Policy Consultant, ChemAgenda