Gitte Berle Falsig_short
Webinar

Forebyg stress og sygefravær med gode råd til det psykiske arbejdsmiljø m/ Gitte Falsig

Overblik

Title: Forebyg stress og sygefravær med gode råd til det psykiske arbejdsmiljø m/ Gitte Falsig

Se webinaret on-demand

Varighed: 1 time

 

Tilmeld dig

Indhold

 

På dette webinar får vi besøg af erhvervspsykolog Gitte Falsig fra Arbejdsmiljøcentret, som vil fortælle om, hvordan psykisk arbejdsmiljø og stress påvirker både arbejdsplads og medarbejder.

Vi kommer blandt andet ind på arbejdsfællesskabets betydning, og hvordan medarbejdere kan reagere forskelligt på stress. Her vil hun også fortælle om, hvordan vi kan forebygge stress i hverdagen med konkrete råd.

Hvis du gerne vil vide mere om et psykisk sundt arbejdsmiljø og få gode råd til at forebygge stress på din arbejdsplads eller hos dig selv, så deltag på dette webinar.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på spørgsmål.


Værter

Mia Bundgaard
Mia Bundgaard Rasmussen
Instructor, EcoOnline


Som Instructor er Mia underviser på vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.

 

Gitte Berle Falsig
Gitte Berle Falsig
Erhvervspsykolog, ArbejdsmiljøCentret

Som erhvervspsykolog har Gitte erfaring med at fremme trivsel og psykisk sundhed på offentlige og private arbejdspladser. Som en del af hendes arbejde har hun også individuelle forløb med stressramte medarbejdere.