Thumbnails fra webinarer4
Webinar

Case: Kemisk APV og instruktion i den virkelige verden

Overblik

Titel: Case: Kemisk APV og instruktion i den virkelige verden

Varighed: 48 min

Tilgængelig on-demand

 

Tilmeld dig

Indhold

 

En kemisk arbejdspladsvurdering er én ting, når man kigger på de forskellige guides og skabeloner, der findes rundt omkring, og en anden, når man skal til at gøre det i virkeligheden.

Hvad kan gå galt og hvad kan gå godt? Og når det går godt, hvilket udbytte får du og din virksomhed så?

I dette webinar besøger vi Titan Lastvogne i Ringsted, der har startet processen op og fået decentraliseret arbejdet med den kemiske APV og den medarbejderinstruktion, som følger med.

Vi dykker ned i, hvordan Titan håndterer det kemiske arbejdsmiljø, hvilke udfordringer de har stødt på i arbejdet og hvilke løsninger, der har hjulpet dem igennem.

Endelig hører vi Titans bud på, hvad en god kemisk APV og gode procedurer for medarbejderinstruktion kan tilføre din arbejdsplads i form af sikkerhed og effektivitet.

Meld dig til webinaret og få real-life inspiration til dit eget arbejde med kemisk APV og instruktion.

*Mere info om den konkrete virksomhed offentliggøres senere.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på spørgsmål.


Speaker

marie_webinar_profilbillede
Marie Bækgaard Laursen
Customer Success Manager, EcoOnline

 

Marie hjælper EcoOnlines kunder med at få styr på kemikaliedokumentationen ved hjælp af ChemiControl og Chemical Manager. Hun er derudover uddannet Cand. Scient. i medicinalkemi.