Thumbnails fra webinarer11
Webinar

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

Overblik

Titel: Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering (trin-for-trin)

Varighed: 64 min

Tilgængelig on-demand

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Hvad er en kemisk risikovurdering? Hvad er lovgivningen på området? Og hvordan laver du en kemisk risikovurdering i praksis?

Dette er nogle af de spørgsmål, som du kan få besvaret i dette webinar, hvor vi gennemgår hvordan du udfører en korrekt og dækkende kemisk risikovurdering i praksis - trin for trin.

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer. Vi viser konkrete eksempler på, hvordan du kan udarbejde en kemisk risikovurdering i vores software ”Chemical Manager”.

Webinaret henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, sikkerhedsrepræsentanter, eller andre, som har ansvaret for virksomhedens APV og kemiske sikkerhed.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på dine spørgsmål.


Speaker

Mia Bundgaard
Mia Bundgaard Rasmussen
Instructor, EcoOnline

 

Som Instructor er Mia underviser på vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.