GRATIS WEBINARER

Tilmeld dig vores gratis webinarer og bliv klogere på,
hvordan du skaber et optimalt fysisk og kemisk arbejdsmiljø.

Vores webinarer er online undervisning, som du streamer fra din PC, mobil eller tablet. Du kan sidde uforstyrret og lytte med, når vi blandt andet fortæller dig om kemiske risikovurderinger, et sikkert arbejdsmiljø og forskellige love og forordninger. Her finder du vores kommende webinarer og vores allerede afholdte webinarer, som du har mulighed for at tilmelde dig og se on-demand.

Når det kommer til kemisk håndtering og et sikkert arbejdsmiljø er der lang række af juridiske krav til dokumentation, som kan være vanskelige at holde styr på. Vi oplyser dig om disse krav, så du får det nødvendige overblik over, hvad der kræves af dig. Dét gør dig i stand til at overholde alle gældende krav og regler. Derudover fortæller vores erfarne undervisere dig, hvordan du arbejder mere effektivt og skaber et sikkert fysisk og kemisk arbejdsmiljø.

 

Kommende webinarer 

Tilmeld dig ét eller flere af vores kommende webinarer via nedenstående links.

 

Forebyg stress og sygefravær med gode råd til det psykiske arbejdsmiljø m/ Gitte Falsig

10. december 2020 | 14:00

På dette webinar får vi besøg af erhvervspsykolog Gitte Falsig fra Arbejdsmiljøcentret, som vil fortælle om, hvordan psykisk arbejdsmiljø og stress påvirker både arbejdsplads og medarbejder.

Tilmeld dig her

Hold gang i APV-processen

28. januar 2021 | 14:00

På dette webinar ser vi nærmere på den lovpligtige arbejdspladsvurdering eller APV og hvordan du kan bruge EcoOnlines Safety Manager til at facilitere og hele tiden holde gang i APV-processen i din virksomhed.

Tilmeld dig her

Se tidligere webinarer on-demand

Du kan stadig se vores tidligere afholdte webinarer. Du skal blot tilmelde dig, og så vil du få tilsendt et link med det optagede webinar.

 

Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis m/ Sidsel Dyekjær

SE ON-DEMAND

Emnet for dette webinar er substitution, dvs. erstatning af farlige stoffer med mindre farlige alternativer og arbejdet med substitutionsprocesserne. Vi får besøg af Sidsel Dyekjær som er EU Chemicals Policy Consultant i hendes egen virksomhed, ChemAgenda.

Se lige nu

Forebyg ulykker på din arbejdsplads ved registrering af nærved-ulykker og farlige forhold

Se on-demand

I dette webinar kigger vi nærmere på arbejdsulykker og sikkerhedskultur på arbejdspladsen. Arbejdsulykker koster hvert år både medarbejdere og arbejdspladser dyrt og det kan få store personlige omkostninger, hvis sikkerheden ikke er på plads.

Se lige nu

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

Se on-demand

Hvad er en kemisk risikovurdering? Hvad er lovgivningen på området? Og hvordan laver du en kemisk risikovurdering i praksis? Dette er nogle af de spørgsmål, som du kan få besvaret i dette webinar!

Se lige nu

Sådan sørger du for en sikker tilbagevenden til arbejdspladsen

Se on-demand

Dette webinar vil handle om, hvordan vi vender tilbage på arbejdet efter corona på en sikker måde. Fokus vil være på, hvordan en arbejdsplads kan lave foranstaltninger for at undgå smitte.

Se lige nu

Instruktion og oplæring på arbejdspladsen

Se on-demand

I dette webinar vil vi fortælle jer om, hvilke krav der er forbundet med instruktionen og hvorfor den er så vigtig. Der kan være lige så mange måder at gøre det på, som der er virksomheder, men vi vil komme med klare bud på, hvordan du kan løse instruktionspligten.

Se lige nu

Interne og eksterne faktorer der kan påvirke din kemiske risikovurdering

Se on-demand

Hvad er en kemisk risikovurdering og hvad kan have indflydelse på den? Hvad kan påvirke risikovurderingen, når den er lavet, og hvornår skal den revideres? Det er nogle af de spørgsmål, du vil få svar på i dette webinar

Se lige nu

Dine pligter som arbejdsmiljørepræsentant – sådan gør du en forskel

Se on-demand

I dette webinar får vi besøg af Jens Peter Schytte fra Biopro, der kommer og giver sine bedste råd til, hvordan du løser opgaverne og pligterne som arbejdsmiljørepræsentant. Jens Peter har mere end 20 års erfaring inden for området.

Se lige nu

Beskyt dine medarbejdere med en korrekt kemisk risikovurdering

Se on-demand

Når dine medarbejdere kan udsættes for farlige stoffer og kemikalier, skal du foretage en kemisk risikovurdering, som skal omfatte enhver risiko for de ansattes sundhed og sikkerhed. Men hvad er en kemisk risikovurdering helt nøjagtigt? Hvad skal den indeholde, og hvordan udformer jeg den? Alt dette får du svar på i dette webinar.

Se lige nu

Substitution af farlig kemi: Vurdering, prioritering og udførsel

Se on-demand

Har du farlige stoffer og materialer på din arbejdsplads, har du som arbejdsgiver eller HSE-ansvarlig pligt til at fjerne, erstatte eller begrænse dem til et minimum. På dette webinar hjælper vi dig igennem processen med at erstatte farlige stoffer på din arbejdsplads

Se lige nu

Case: Kemisk APV og instruktion i den virkelige verden

Se on-demand

I dette webinar besøger vi Titan Lastvogne i Ringsted, der har startet processen op og fået decentraliseret arbejdet med den kemiske APV og den medarbejderinstruktion, som følger med.

Se lige nu

Sådan udarbejder du en digital, inkluderende APV med Safety Manager

Se on-demand

I dette webinar viser arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen fra HT Safe ApS, hvordan det inkluderende APV-værktøj, Safety Manager, kan hjælpe dig og din virksomhed til en mere effektiv og sikrere hverdag.

Se lige nu

APV: Fysisk arbejdsmiljø - Sådan gennemfører du en arbejdspladsvurdering med fokus på det fysiske arbejdsmiljø

Se on-demand

Vi sætter dig ind i reglerne, fortæller om hvorfor en fysisk APV er vigtig og giver dig en liste med punkter til overvejelser, samt tips til udførelse af en effektiv handlingsplan. Med på dette webinar har vi arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen, som byder ind med konkrete eksempler fra hverdagen på forskellige arbejdspladser.

Se lige nu

Kend reglerne for sikkerhedsdatablade - Beskyt dig selv og dine kollegaer mod sundhedsskadelig kemi

Se on-demand

Danskerne udsættes stadig i høj grad for sundhedsskadelig kemi på deres arbejdspladser. På dette webinar sætter vi dig ind i alt, du skal vide om sikkerhedsdatablade på faremærkede kemikalier og kemiske produkter

Se lige nu