EcoOnline opretholder normal aktivitet

Overalt i verden tilpasser vi os til en ny virkelighed i lyset af COVID-19-pandemien. Vores største medfølelse går til alle, der er påvirket af virussen. Mange af vores klienter arbejder i sårbare og socialt kritiske erhverv. Vi sender en særlig tak til alle jer, der står op for os alle!

 

Vores forretningsmodel er designet til at håndtere kriser

For EcoOnline er det vigtigt at påpege, at da alle vores tjenester er cloud-baserede, er vi ikke berørt af de udfordringer, som coronavirussen i øjeblikket medfører. Vores kunder, partnere og interessenter kan stole på, at vi gør vores absolut bedste for at opfylde vores forpligtelser som Nordeuropas største leverandør af HSEQ-software. Alle vores applikationer er tilgængelige online 24/7.

Vores support-, undervisning- og salgsteam er der for at hjælpe dig som normalt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Læs mere om EcoOnlines COVID-19 tiltag


EcoOnline overvåger nøje udviklingen af coronavirus. Vi har oprettet denne temaside for at gøre det lettere for HSE-personale at finde alle relevante oplysninger og få nyttige tip og tricks.

 

EcoOnlines bidrag

Vi tilbyder vores HSE-værktøj gratis i 4 måneder

Coronavirussen har stor indvirkning på arbejdslivet, og vi står over for mange nye udfordringer. For at imødekomme kravene om nye tiltag i arbejdslivet er virksomheder i dag afhængige af et digitalt og brugervenligt HSE-værktøj.

Vores bidrag er at tilbyde vores HSE-værktøj, Safety Manager, gratis de næste fire måneder.

- EcoOnline ønsker at hjælpe virksomheder i denne krævende tid. Ved at stille Safety Manager til rådighed gratis i fire måneder, håber vi, at vi kan støtte arbejdet med at bevare sikre job, siger Göran Lindö, CEO hos EcoOnline.

Hør mere om dine muligheder med Safety Manager

 

EcoOnline lancerer:

Nye funktioner skræddersyet til den nye risikosituation

Med COVID-19-pandemien er der konstant ændringer, der fører til, at virksomheder skal tilpasse sig nye regler og situationer. For at forhindre, at håndteringen af sundheds-, miljø- og sikkerhedsforanstaltninger negligeres, har EcoOnline implementeret nye funktioner i Safety Manager HSE-systemet.


Med skabeloner og checklister, der er skræddersyet til den nuværende situation, har EcoOnline gjort det lettere for virksomheder at få et overblik og at kontrollere enhver risiko, mens de varetager HSE-arbejdet.

På baggrund af statslige retningslinjer og en grundig kvalitetssikringskontrol udført af EcoOnlines erfarne HSE-eksperter, er følgende nye funktioner nu tilgængelige:

  • COVID-19-beredskabsliste: evaluer og opdater dit beredskab til coronavirus-pandemien
  • Skabelon til rapport om infektionshændelse: følg alle rapporterede hændelser og foretag korrigerende handlinger for at beskytte medarbejdere og virksomheden
  • Tjekliste til sikkert hjemmearbejde: organiser ansvarlige til at kontrollere sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold

 

Risikovurdering

Forebyggelse af smittespredning

Risikoen for at en medarbejder kommer i kontakt med en smittet person på arbejdspladsen, kan være højere, end vi tror. For nogle erhverv er risikoen mere åbenlys end andre, og risikoen øges på arbejdspladser, hvor du er i kontakt med mange mennesker.

Det er arbejdsgivers ansvar at vurdere risikoen for, at en medarbejder bliver smittet under udførelsen af dine arbejdsopgaver.

For at forhindre spredning af coronavirus kan udarbejdelsen af risikovurderinger være en effektiv foranstaltning. Hos EcoOnline har vi lavet en simpel 3-trins guide til, hvordan du kommer i gang med din risikovurdering.

Download guide

 

Når du arbejder hjemmefra

Rettigheder og pligter

Virksomheder, der har sendt medarbejderne til at arbejde hjemmefra, har brug for procedurer for at sikre, at de håndterer eventuelle risici effektivt. At medarbejderne arbejder hjemme, kan skabe udfordringer og problemer, som virksomhederne ikke er vant til. Med usikkerheden om, hvor længe dine medarbejdere har brug for at arbejde hjemmefra, skal følgende områder vurderes omhyggeligt, og de korrekte procedurer bør indføres for at minimere enhver fare eller problem, der kan opstå i de kommende uger.

Artikel: Om at arbejde hjemmefra under Covid-19

 

 

Webinarer

Klik på linket nedenunder og få gratis adgang til alle vores webinarer

Webinarer On-Demand

Styrk din viden med webinarer fra vores erfarne eksperter inden for HSEQ og kemisk lovgivning.

 

Se også webinaret: "Health and Safety Continuity During the COVID-19 Pandemic præsenteret af vores Irske kollegaer i EcoOnline UK og Irland onsdag d. 15 april kl. 15!

 

Relevante artikler

Hvis du vil vide mere om EcoOnline indsats mod Covid-19, så kan du orientere dig i følgende:

 

COVID-19: EcoOnline opretholder normal aktivitet

EcoOnline følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og de nationale regeringer. Vores team overvåger nøje situationen med COVID-19, og vi gør alt, hvad vi kan, for at opretholde normal service og aktivitet.

Læs mere

COVID-19 - Sådan håndterer du risikoen

For at hjælpe vores kunder med at håndtere COVID-19-situationen har EcoOnline lanceret forbedrede funktioner og ressourcer, der skal hjælpe virksomheder med effektivt at håndtere operationelle risici.

Læs mere

Guide til hjemmearbejde

For at reducere risikoen for smitte af COVID-19 følger flertallet i erhvervslivet vejledningen fra lokale sundhedsembedsmænd og lader medarbejdere arbejde hjemmefra. Vi har sammensat en guide til, hvordan du får det bedste ud af den situation.

Læs mere